Tuloksena VOI 1 316 p. KP sijoitus 1.

Startattiin Astin kanssa ensimmäisen kerran voittajaluokassa ja tuloksena hieno ykköstulos pisteillä 316! Hyvä Aappa! Liikkeet sujuivat ilman mitään suurempia virheitä, saatiin kaikista muista liikkeistä 10 paitsi hyppynoudosta 8, koska annoin siinä ylimäääräisen käskyn paluuhyppyyn. Alla kokeenkulku tarkemmin:

Paikallaolo (10) hyvä, makasi sfinskinä koko ajan, nopea maahanmeno ja lopun perusasento. Seuraaminen (10) ihan jees, tuntui hyvältä, vaikka toivoisin vielä jotain. Liikkeestä istuminen (10) hieno. Luoksetulo (10) hyvä. Ruutu (10) hyvä. Ruudun jälkeen oli tauko ja loput liikkeet toisessa osassa. Hyppynoudossa (8) varmistin paluuhypyn ylimääräisellä käskyllä. Heitin noutoesineen huonosti lähelle estettä, niin Asti isona koirana kaarsi sitten kapulan kanssa niin paljon, että päätin varmistaa paluuhypyn käskyllä. Metallinouto (10) muuten ok, mutta palautusvauhti olisi voinut olla nopeampi. Sama juttu tunnarissa (10). Kauko-ohjauksessa (10) Asti jumitti. Asennonvaihdot olivat hitaahkot ja yhdessä seisomaan nousussa jouduin pitämään käsimerkkiä pitkään, nousi viiveellä. Suoritti kuitenkin asennot teknisesti todella hyvin, ei liikkumista. Tämä liike on kyllä huimasti kehittynyt, kun välillä tuntui ettei Asti osaa kaukoja kuin kotona.

Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen suoritukseemme. Liikkeet vaativat vielä hurjasti hienosäätöä, mutta sitähän tämä toko on. :) Nyt kuitenkin kuono kohti erikoisvoittajaluokkaa!