Alusta ruudussa. Ekalla kerralla ei mennyt täysin suoraviivaisesti, mutta ruutuun kuitenkin. Tosin pysäytyskäskyllä oli ruudun takaosan ulkopuolella. Asti ei havainnut alustaa. Annoin uuden ruutu-käskyn, jolla sitten siirtyi alustalle = ruutuun. Toinen lähetys ja nyt Asti meni alustalle ja pysähtyi hyvin ruutuun. Kolmas ja neljäs toisto samoin.

Tauko, muita juttuja välissä. Siirsin ruutua. Asti meni nyt hyvin ensimmäiselläkin kerralla ruutuun alustalle, mutta oli tosi takalaidassa, sillä alusta on keskikohdan takana. Nyt Asti kuitenkin juoksee alustan taakse, joten alustan paikan voisi tuoda edemmäs, keskelle ruutua. Tehtiin useita ruutuun menoja ja kaikki hyviä. Lopuksi tehtiin vielä läheltä pelkälle alustalle menoja, makupalan heitolla palkaten. Nämä näyttävät tosi hyviltä, laittaa etutassun alustalle ja odottaa skarppina palkkaa. Itse ruutuliikkeeseen kaipaan vielä tuota asennetta.

Pidempi tauko ja kotiparkkipaikalla ruutua. Alusta ruudussa. Tosi, tosi vauhdikas ruutuun meno ja asfaltista johtuen liukuva pysähtyminen yli ruudun takareunan. Otettiin pari kertaa uudestaan ja nyt meni maltillisemmin ja pysähtymispaikka hyvä. Itse olin ruudun lähellä katsomassa pysähtymispaikan ja palkkasin makupalaheitolla.