Käytiin Astin kanssa Hirvisuolla. Astin haku oli hyvää, laajaa, vauhdikasta, mutta yhteyttä tarpeeksi pitävää. Liina oli koko ajan perässä. Tilanteet:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1. Riekko karkkosi Astin takaa, Asti tuulen päällä. Asti ei huomannut lintua, väliinjättö?
2. Metso lähti edestä, Asti oli hakulenkillä sivulla ja ei huomannut lintua. Asti tuli paikalle ja jäi hienosti seisomaan kuumaa jälkeä. Tapio meni seisonnalle. Otti liinasta kiinni ja käveli aivan Astin vierelle. Piinaavan kauan odotti vielä ennen kuin antoi avanssiluvan. Mitään ei lähtenyt, mutta silti Astille käsky pysähtyä ja pysäytyi hyvin. Hyvä treenitilanne.
3. Haku laajaa harvassa kuusimetsässä. Asti katosi näkyvistä ja oli kaukana. Pian näkyi aavan suon päällä riekkoparvi lentämässä. Astille käsky pysähtyä ja pysähtyi! Kehun jälkeen kuitenkin säntäsi lentävien lintujen perään. Ja saatteli horisonttiin.

Nyt täytyy treenata lähinnä metsässä, kun seisonnat näyttävät pitävän hyvin. Metsässä ei nää lentävää lintua niin pitkään kuin pellolla/suolla. Ei lannistuta yhdestä peräänmenosta, kun Asti ei lintuja karkoittanut, vaan lentelivät muuten vain. Treenit jatkuvat!