Treenailtiin Päivin ja Katjan kanssa nurmikentällä. Tehtiin liikkuroituna kaikki liikkeet jaettuna kolmeen osaan. Aina kun Asti oli tehnyt oman osuutensa, laitoin sen kiinni kentän reunalla olevaan puskaan, joten näki koko ajan muiden työskentelyä. Seuraamisessa tämä näkyi negatiivisena asiana, sillä oli liian täpinöissään, joten seuraaminen ei ollut parasta Astia. Muissa liikkeissä vire oli ok.

Paikallaolo ok. Seuraaminen ilman virittelyä (=virhe) eli suoraan kehään. Pieniä kauneusvirheitä, jotka johtunevat juuri siitä, ettei lämmitelty seuraamista ollenkaan, oli liian intopiukkana. Minä sain ohjeistuksia, että voisin tehdä vasemmalle käännökset rauhallisemmin, teen ne kuulemma todella nopeasti, joten Asti joutuu tekemään hurjasti töitä, jotta pysyy mukana. Kauko-ohjaus tehtiin läheltä, ei mennyt oikein hyvin, takajalka vipattaa, jatketaan lähitreeniä. Metallinouto ok.

Liikkeestä istuminen ok. Luoksetulo oli positiivinen juttu! Tehtiin siis koko liike ja molemmat pysähdykset hyvät. Vauhtia ehkä makuuni hieman liikaa, mutta eipäs tuo haittaa kun pystyi pysähtymään niin hyvin. Loppusivulletulokin ok. Ruutu meni häneksi. Asti ei hahmottanut pitkässä heinässä olevaa ruutua, vaan juoksi luoksetulon lähtöpaikalle. Otin sitten uudestaan niin, että seisoin itse ruudun lähellä. Lopuksi vielä kokonaan liikkeenä, joka hyvä.

Tasamaanouto puukapulalla muuten ok, mutta palauttaessa hieman törmäsi minuun. Itse en edes moista huomannut, kun vain hieman hipaisi, mutta sivusta katsottuna oli näyttänyt törmäämiseltä. Täytyy tarkkailla tätä, että oliko vain kerran tapahtuva juttu, vai tekeekö tätä useamminkin. Tunnari ok.